Past and Present Dangers
|
04 Sep 2012, 21:47
|||
|
|||
Voia sa ii mai povesteasca Emei,dar purul adevar era ca nu prea avea ce. Adica doar ce il cunoscuse pe Hawkeye si ei bine, da: incepuse sa ii placa. Oh, acum se simtea putin jenata, dar si intrigata. "Lady Rovial" . Sa fim seriosi .. de fapt,da,ii placea. Chicotise usor si se uitase catre prietena sa Soimeanca. Stia ca astepta ceva, la cat de bine o cunostea putea sa bage mana in foc pentru faptul ca mai astepta cateva noutati.
"Ei,da! Emm, imi place de el. Ti-am mai spus. Nu stiu cum, dar pur si simplu m-a facut sa ma simt atat de bine din prima cum nu a reusit decat Jake." Facuse o pauza fiindca se intristase enorm. Viata ei ar fi fost acum atat de diferita daca nu ar fi murit logodnicul sau. L-a iubit enorm,dar poate asa a fost sa fie. Hm, sa continuam .. "Si nu stiu daca l-am fermecat,dar am avut impresia ca intr-adevar si el ma place. Nu stiu ce sa fac si ce sa cred. Doar stii ca am nevoie si de parerile tale sincere si de sfaturile tale nici nu mai zic .. Tu cam ce crezi despre povestea asta? Avem o mini-mica sansa?" Incepuse sa rada. Probabil o luase pe fata prea din scurt, dar nu fusese cu intentie sau .. poate putin da. "Emm, ce te-ai blocat asa? I need your opinion .. now or never" , adaugase ea luand-o ca pe o gluma. Spera ca Soimeanca stia sa se distreze pe aceasta tema si nu sa se supere pe Rosalie pentru ca .. insista cam mult. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|