Fabulous girls
|
04 Sep 2012, 22:17
|||
|
|||
Ema ii zambi bland.
" Nu te-am invinuit, nu o fac si nici nu o voi face, Juls" murmura ea cald, iar zambetul i se recunoscu in voce si in ochi. " De fapt, m-ar fi deranjat daca nu o faceai. Pentru asta sunt prietenii, ca sa te ajute atunci cand ti-e greu. Sa te sustina si sa fie mereu acolo sa te prinda cand cazi. Asa ca nu ai de ce sa te scuzi." Isi flutura degetele pe deasupra alimentelor de pe masa. Statu o clipa nemiscata, apoi alese un sandwich si incepu sa ia imbucaturi mici din el. Stomacul ii chioraii iar, desi ceva mai discret. Ii scapa un zambet scuzator si amuzat. Ema lasa linistea sa se asterne pentru o clipa, terminandu-si sandwichul. O privea pe Julieta pe furis, meditand mult asupra anumitor lucruri. Femeia... Era ceva familiar in miscarile ei. Sau poate ca nu era nimic. Poate ca doar i se paruse. Sau poate ca trecutul se intorsese cu toata forta pentru a o lovi pe Ema peste ceafa si a-i aminti cine e. Trecutul... Se uita iar spre Cercetasa. O cunostea de ceva vreme si ii devenise simpatica. In urma celor prin care trecusera impreuna, ii era si mai draga. Si totul multumita lui Dino. El fusese cheia in prietenia lor. Ema se decise. " Juls... Ti-am spus vreodata de ce am plecat de la Hogwarts?" intreba ea, desi stia deja raspunsul. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|