Past and Present Dangers
|
04 Sep 2012, 22:22
|||
|
|||
Rosalie ramasese uimita. Cine era acea micuta care se apropiase brusc de ea? Nu mai incapea nicio indoiala. Era clar ca era micuta Ema, deoarece prinsese atat de repede curaj sa vina langa Soimeanca. Ea doar cu Ema se imprietenise atat de repede. Inchise ochii incercand sa se concentreze. Aham,ok, avea de gand sa le faca jocul. "Stai cuminte, mititico. Nu te speria, nu-ti va face nimeni rau. Imi pare bine de cunostiinta, Ema. Eu sunt Rosalie. " O scurta pauza urmase, dupa care blondina izbucnise intr-un chicot usor si un zambet placut alaturat de o voce impresionata : "Hei,te cheama ca pe mine" Se uitase din nou catre buna sa amica. Nu mai aveau nevoie de nicio alta vorba. Erau leite lor, aceeasi voce, doar ca putin mai joasa, aceleasi semne, aceiasi ochi, aceleasi nume.
"Incredibil, parca am fi intr-un film." , soptise catre Ema cea mare, dar nu stia daca era un film bun sau unul de groaza . Era de-a dreptul uimita de ceea ce se intampla in jurul ei si chiar se intreba in continuare daca viata mai avea de gand sa ii faca multe surprize. Pana la douazeci de ani trecuse prin multe si nu stia cat mai avea de gand sa reziste.. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|