Sunt singurel, bing bang.
|
05 Sep 2012, 16:17
|||
|
|||
Incepea sa se trezeasca de-a binelea, ceea ce insemna automat o durere crunta de cap. Spre norocul sau ghinionul lui, asimila bautura prea repede ca sa o vomite si isi vocaliza gandurile spre Kurt.
"Daca ai vreo urma de grija, uit-o. Nu pot sa vomit nici daca vreau... Nu de la bautura, cel putin." Isi aducea aminte prin vis de un episod in care lasase dara de acasa pana pe la Sf. Mungo mai rau ca Hansel si Gretel. "Nu obisnuiesc sa ling maini, prietene... dar daca imi apesi gura cu ea, o sa se intample. Si sa nu-ti vina idei referitoare la apasat gura cu alte lucruri." Desi probabil i le formase chiar el cand ii zise cuvintele. "Si nu, am reusit sa fiu un porc libidinos si absolut insuportabil toata viata mea. Asa ca si daca m-au placut, le-am ***** si aia a fost... Am un singur prieten, cu care ma injur in continuu. Pentru a asa interactionam noi, aparent. Si daca am avut oameni care sa ma simpatizeze, ori n-am aflat, ori i-am batut sau omorat si le-a trecut de mult." Isi mangaie barba, simtind cum il zgarie. Isi dadu o palma peste frunte, scoase o sticluta minuscula din buzunar si o mari cu bagheta. "Uitasem ca am asta." Firewhiskey. Cause fuck you that's why. Ii intinse sticla lui Kurt. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|