|
Thread Rating:
- 2 Vote(s) - 3.5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
07 Sep 2012, 17:24
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Freyja avea dreptate. El era cel mai bun exemplu. Nu se nascuse un monstru. Devenise. Gena criminala o aveau toti insa in cazul lui,ajunsese la cote maxime. El era,intr-un fel,monstrul lui Frankenstein. Nu din punct de vedere fizic,ci sufletul,mintea ii formata din idei,situatii,amintiri diferite,care nu se potriveau una cu alta,care lasau urme dureroase,care il ardeau.
'' Bine,am prins ideea. O sa incerc sa vorbesc cu ea. Nu,o sa vorbesc cu ea,sa aflu ce are,mai greu va fi sa o conving ca sunt langa ea. Eu,nu tu. Stie ca tu esti acolo,eu sunt insa un subiect tabu pentru ea. O creatura care nu merita nici s-o scuipi.''
India il ura la nivel celular sau cel putin asa credea el. In locul ei,ar fi avut astfel de sentimente. L-ar fi detestat pe barbatul care i-a furat zambetul de pe chip,care i-a murdarit destinul si a lasat o cicatrice absolut inestetica in inima. Era constient de vina lui,dar nu se mai putea face nimic.
'' Va veni o zi cand vei fi persoana care imi va stii cel mai intunecat si mai dezonorabil secret. Va veni o zi cand doar in tine voi avea incredere,o zi in care ma voi confesa. Si are legatura cu ea.''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|