Never apologize
|
07 Sep 2012, 20:00
|||
|
|||
Tanara ridica usori din umeri.
" Destinul se poate dovedi imbarligat uneori, dar face glume bune uneori. Nu ma mai surprinde sa aflu ca si tu cauti aceleasi lucruri" zambi ea. Ema accepta intr-o maniera muta si se lasa dirijata, ramanand putin in urma cu felul direct in care Kurt abordase situatia. Nici nu-i venea sa creada ca se lasa purtata atat de repede de un strain, practic. Undeva, intr-un colt ascuns al mintii ei, se trase un mic semnal de alarma. O bucura sa descopere felul in care Kurt parea sa gandeasca in privirea comerciantilor. Era mult mai avantajos cand studiai piata. Si barbatul parea sa cunoasca locul mai bine ca ea. In plus, se indoia ca cineva ar fi indraznit sa-l pacaleasca. Lucrurile stateau altfel pentru cele doua sexe. Rase delicat cand ii auzi intrebarea. " Oh, nu sunt o mare fana a magiei intunecate, dar probabil ca sunt o fana a lucrurilor interzise. Sunt poate prea curioasa pentru propria-mi sanatate. Si apoi, e mult mai usor sa stii sa lucrezi cu orice fel de magie. Asa cere viata pe care imi doresc sa o am. Cred ca pentru nivelul meu de incepator, e suficient sa fiu capabila sa stapanesc ghicitul in fumul lumanarilor." Se simti de parca vorbise prea mult. Iar ea mai obisnuia sa faca asta, dar nu atat de brusc. Merse lejer, tinand pasul cu Kurt. Era curioasa in privinta acestui barbat. Nu intr-un sens necurat. Ea tinea prea mult la valorile morale pentru a se gandi la asta. " Cum stai cu alesul vinului?" intreba ea politicos. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|