Il asculta vorbind in tot acel timp, iar intr-o anumita masura era fortata sa recunoasca ca-i placuse. Era dragut ca din cand in cand sa se afle intr-o alta companie decat cea a propriei persoane. Insa nu putea contesta ca cele mai bune conversatii le avea cu ea insasi. Venise totusi momentul in care era nevoita sa vorbeasca si cu altcineva, iar acest lucru n-o deranja absolut deloc.
'Veronique' se prezenta la randul sau cu toate ca barbatul ii stia numele. 'Ma bucur la randul meu ca aceasta intalnire a putut avea loc. Mi-ar face placere insa daca ati impartasi cu mine motivul acestei intrevederi, dar cred ca toate lucrurile trebuiesc facute la timpul lor. Ce spuneati de acea cafea?' ii spuse zambind in timp ce-i apuca palma ce-i fusese oferita.
Nu obisnuia sa vorbeasca atat de mult. Se "tratase" ani la rand, iar acum reusise sa scape defintiv de acest obicei enervant. Ceva din comportamentul tanarului insa o facea sa vrea sa spuna tot ceea ce avea in gand. Era totusi bine ca invatase cum sa fie o actrita desavarsita si putea cu usurinta sa-si controleze toate emotiile. Trebuia sa se comporte de parca nu i-ar fi pasat de nimic si orice problema ar fi putut trece pe langa ea fara a o deranja cat de putin. Asa facea de obicei, iar aceasta tactica mergea cu toti oamenii, mai ales cu barbatii care ramaneau umiti privind-o ca pe o regina de gheata ce nu se lasa induplecata de nimic.
my momma { raised } me a prophet
|