|
07 Sep 2012, 23:14
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Inghiti in sec si o privi dand afirmativ si apoi negativ din cap, in momentul asta in capul ei era un vartej complet. Inspira aerul adanc si zise:
-Nu e o gluma, nu-mi arde de gluma in momentele astea, Lady Snow! Murmura ea facand o reverenta in fata soimencei care se pare ca prevestea parca viitorul. In fata lor ajunsera doi printi, inalti, unul blond iar unul brunet ambii cu ochii verzi, imbracati la tinuta eleganta si evident ca un print. Se intoarse spre Ema si zise:
- Stii..alta data de ce nu prevestesti ceva de genul: In doua minute o sa ajungem inapoi la realitate.? Spuse ea razand, insa apoi se intoarse serioasa. Isi arcui o spranceana cand amandoi vorbira deodata si zisera:
-Imi acorzi acest dans, miss Thibault? Murmura unul dintre ei dand mana in fata pentru a o lua a Cercetasei, zambi vag.
"Am de ales?" Isi spuse tanara in gand si apoi auzi acelasi lucru si de la celalalt doar ca folosise apelativul "Miss Snow", evident. Isi dadu ochii peste cap si dadu mana simtindu-se imediat lipita aproape de celalat trup de barbat intr-un ritm de dans. Se uita la Ema ceva in gen "Fa ceva!"
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|