Keep calm and carry on
|
08 Sep 2012, 11:56
|||
|
|||
"Dap,ai dreptate,nu-l urăsc dar uneori e insuportabil." oftă bruneta,uitându-se la cer. "Păi crede-mă,nu e aşa de uşor să ai un frate sau o soră mai mică.Frate-meu ştie cel mai bine." râse Şoimeanca.
Când s-a născut Kat ea a primit toată atenţia din partea părinţilor iar fratele ei s-a simţit mereu a cincea roată.Într-un fel,Kat i-a părut rău pentru asta,însă doar puţin.Deşi nu o arată prea des,lui Kat i-a fost mereu dor de Luke de când a plecat la Hogwarts.Mai ales de certurile şi bătăile lor.Faptul că fratele ei mai mare s-a înscris la Hogwarts o scoate din sărite dar în acelaşi timp o mai calmează cât de cât.Din prima zi când ajunsese la castel se întrebase la ce Casă ar fi picat Molia.Probabil la Cercetaşi,deoarece era curajos.O privi pe Zoey cu o sprânceană ridicată,zâmbind şiret. "Stai calmă,nu-i aici.Va veni abia săptămâna viitoare sau poate peste câteva zile." ridică din umeri Kat. "Hmm,mă întreb la ce Casă va fi sortat.E posibil la Cercetaşi dar de asemenea la Ochi-De-Şoim.Nu e atât de prost pe cât pare. " i don't run from trouble, i run towards it
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|