|
|
08 Sep 2012, 12:56
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Isi stinse tigara de geamul autobuzului si isi ingusta privirea asupra urechilor lui Colin. Mutatii genetice much? Ha. Si el avea nasul si picioarele mari,deci erau chit. Brusc ii veni in minte o imagine nu tocmai ortodoxa dar si-o alunga brusc din gand. Nu stia cum sa ii zica,fiindu-i atat de rusine. Dar mai bine intrebi decat sa mori pe o banca in parc,ciugulit de corbi irlandezi. Desi nu stia cum naiba in Belfast avea sa gaseasca el corbi dornici sa se ia de un confrate tuciuriu.
'' Nu stii unde as putea innopta? Colegii de la Minister au uitat sa-mi dea harta orasului. Sau sa-mi faca o cazare la vreun hotel. Sau in vreun canal,ca parca doar asta merit eu.''
Se uita de-a dreptul sictirit la proprii bocanci. Negrii,murdari,crapati pe ici,pe colo,fara ca degetele sa i se vada,insa. Ii avea de vreo 17 ani si tot se incalta cu ei zilnic,fie vara,fie toamna. Si rezistasera,fara interventii magice. Daca si toalele lui erau longevive,ce putea sa mai zica de el insusi ca persoana? Si cele mai longeviv lucruri din viata lui erau ura pentru toti si toate,scarba fata de el insusi,iubirea fata de viciu.
'' Raman aici vreo doua luni apoi ma intorc in Marea Britanie.''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|