Fabulous girls
|
09 Sep 2012, 16:19
|||
|
|||
Ema prinse cu coada ochiului miscarea Julietei si se grabi sa faca si ea o reverenta. Dura ceva mai mult, suficient timp incat Soimeanca sa-si dea ochii peste cap. Bunele maniere pe care le invatase se legau cumva de toata nebunia asta, dar erau adaptate la vremurile moderne.
Ii arunca o privire rapida lui Oswald, incercand sa-l avertizeze. Sincer, Ema nu credea ca era cea mai buna idee ca altcineva sa le afle numele. Nu aici, nu acum, cand nu aveau cine stie ce indiciu despre ce se intampla. Incerca sa se gandeasca repede la un inlocuitor. Un inlocuitor local... Engleza veche! Asta era cheia! Se uita la Julieta si facu o analiza a numelui. Thibault insemna, intr-un fel sau altul, oameni curajosi. Afisa un zambet politicos si intinse mana spre batranul rege. " Alteta, va rog sa ne scuzati impolitetea prin a ne lasa sa ne prezentam. Aceasta..." si se intoarse pe jumatate spre Julieta, " este o membra a familiei Caf, iar umila mea fiinta provine din familia Hrīð" Zambi si mai larg, incercand sa nu se gandeasca la posibilitatea de a fi gresit pronuntarea echivalentului pentru curajos si a celui pentru zapada. In sinea ei, tremura toata. " Presupun ca sunt familii vechi si indepartate de nu am auzit de ele... Dar spuneti-mi, care va sunt numele, dragele mele domnite" Ema ingheta. Nu se asteptase ca cineva sa insiste pe astfel de detalii. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|