Thread Closed 
i hate bees, you love honey
10 Sep 2012, 10:42
  • Isi dadu ochii peste cap si scoase limba la ea apoi,ca un copil de doi ani. Nu stia de ce insa parca nu avea chef de toate cele reprosuri desi ii promise Freyjei sa vorbeasca cu India. Isi sprijini gamba stanga pe genunchiul drept,exact asa cum faceau de obicei americanii si ii zambi Indiei de parca nu s-ar fi intamplat nimic,de parca nu s-ar fi despartit.

'' Care-i problema ta? Termina cu prostiile. Nu esti singura. Imi pasa de tine.''

Ironic,si el auzise aceste cuvinte pentru ca fusese la un pas de a se sinucide si acum era in regula insa trebuia doar sa-si dea silinta. Sa aibe o discutie cu ea,sa arate ca-i pasa. Era cam greu.De asta folosea de obicei Legilimantia. Nu ii placea sa vorbeasca despre ceea ce simtea,ci sa arate. Nu se pricepea deloc la cuvinte. Spera doar sa nu primeasca o palma dupa ce urma sa ii spuna:

'' Tu mereu ai avut probleme si ti-am fost alaturi dar acum e grav. E foarte grav. Si stiu ca nu merit sa-ti zic nimic despre asta fiindca sunt una din cauzele pentru care suferi insa... ai incredere in mine.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: i hate bees, you love honey - by Kurt F. Malfoy - 10 Sep 2012, 10:42