Thread Closed 
come home, sweetheart
11 Sep 2012, 19:45
  • Freyja ii zambi lui Lexie, si se bucura ca aceasta nu-i purta ranchiuna. Nu avusese niciodata nimic nici cu ea, si nici cu Ivy, iar faptul ca ea si India se intelegeau bine era o simpla coincidenta. Probabil pentru ca India era cea mai apropiata de ea ca varsta, si intr-un fel, o intelegea si o lasa in pace. Insa acum trecuse peste, si se bucura sa vada in Lexie o prietena la fel de apropiata ca si vrajitoarea bruneta.
    "Printesa dragonilor, copilul-dragon, fata-dragon, ce de apelative imi gasesc oamenii", rase ea, enumerandu-le pe degete.

O asculta pe India, si ofta in sinea ei, insa nu avea ce sa faca. Acum Kurt si Ivy erau impreuna si urmau sa formeze o familie fericita si infloritoare, iar Freyja credea ca India se simtea smulsa dintr-o viata pe care, intr-un fel, si-o dorise. Poate mai putin faza cu copiii.
    "Ei bine, India, stii ca oricine isi gaseste intr-un final fericirea. Sunt sigura ca si tie ti se va intampla la fel, asa ca fruntea sus, si fa-i praf pe toti"

Se simtea aiurea sa incerce s-o imbarbateze pe India, ea, care il avea pe Victor, si presupunea ca India se simtea la fel. Ii multumi lui Lexie pentru ceai, insa nu bau din el, caci nu ii placeau bauturile reci, asa ca astepta ca acesta sa se raceasca.

i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo4_250.gif] [Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader Heart
Who's your daddy now?

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
come home, sweetheart - by Lexie Stryder - 05 Sep 2012, 14:34
RE: come home, sweetheart - by Lexie Stryder - 05 Sep 2012, 15:07
RE: come home, sweetheart - by Lexie Stryder - 07 Sep 2012, 07:55
RE: come home, sweetheart - by Freyja Maegan Guðríðr - 11 Sep 2012, 19:45
RE: come home, sweetheart - by Lexie Stryder - 11 Sep 2012, 23:41
RE: come home, sweetheart - by Lexie Stryder - 14 Sep 2012, 22:14