When we remember we are all mad
12 Sep 2012, 15:20
  • Pufni scurt in ras cand o auzi pe tanara, nu nu aveam sa scada puncte la casa pentru asa ceva.
    - Normal, ar trebui. Insa nu am sa o fac, stai linistita. Murmura ea si i dadu o imbratisare scurta in semn de salut, pentru ca mai devreme era sa o doboare.Nu i statea in instinct sa faca asta, adica sa scada puncte la Casa ei sau sa intre ca o furtuna in incaperi insa de data asta o facuse, dar stia sa-si ceara scuze. Isi invarti privirea prin baie, se ruga doar sa nu apara Myrtle.

- Spune-mi ca nu apare Myrtle, din nou o sa tipe ca o descreierata. Murmura ea zicand in soapta ultimul cuvant, chiar nu avea sa se ia din nou la cearta cu ea caci nu ajungeau niciunde. Fantoma Vs Om? Chiar niciunde, pentru ca fantoma putea sa toraiasca din gura cat voia, oricum ea traia pe vesnicie acolo si eram cam tot una daca o jigneai sau nu. Isi aranja mai bine roba pe ea si apoi isi intoarse privirea catre Effy, continuand:
    - Ce faci atat de tarziu aici?

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: When we remember we are all mad - by Julieta D. Thibault - 12 Sep 2012, 15:20