Thread Closed 
II.Diferentele dintre Incuiati si Vrajitori
12 Sep 2012, 22:10
  • Asculta cu atentie vorbele fiecaruia si observa cu cata dedicatie si ardoare povesteau Ema si Colin, i placea sa vada elevii ca erau activi. In fond ei erau marea parte a lectiei, iar teoria conta foarte putin, in plus avea de gand sa faca o excursie cu ei in viitorul apropiat pentru a le arata Lumea Incuiatilor mult mai bine decat o stiau ei, desi ea isi dadu seama ca multi aveau familii de Incuiati.
    - Foarte bine, Ema si Colin. Pentru ca ati dat raspunsuri clare si inovative, ODS primesc inca 40 de puncte in plus, cred ca nici macar eu nu stiam asa de multe ca si voi, insa nu vom avansa in materie atat de mult, desi curiozitatiile sunt bune pentru fiecare in parte.
    Se aseza la catedra si scoase pergamentul, ora viitoare avea sa de-a un test, insa anuntat desigur. Nu era genul de profesor care dadea teste fulger, nici ei nu i placuse niciodata metoda asta de predare si nu avea sa o aplice.
    -Ora viitoare o sa dam un test din primele lectii si vor fi cateva intrebari de cultura generala, insa in principiu primele doua lectii. Asa, bun, sa revenim la lectie. Da Colin, ai dreptate medicina nu a aparut ca o stiinta ci ca o arta in care samanii alungau spiritele rele si tot ce era legat de rau, de diferite fantome de care se temeau iei. Medicina are multe ramuri, insa nu le putem aminti pe toate, dar putem spune ca medicamentele inventate dau roade foarte bune. De exemplu, bautura Coca-Cola la inceput a fost medicament si se vindea doar in farmacii, dar cu timpul reteta nu a mai fost aceeasi si s-a renuntat la a mai fi medicament, insa se zice ca e bun sa il bei cand ai greturi sau iti e rau la stomac. Altee idei? Dati-mi exemple de..medici cunoscuti in Lumea Incuiatilor.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: II.Diferentele dintre Incuiati si Vrajitori - by Julieta D. Thibault - 12 Sep 2012, 22:10