|
|
14 Sep 2012, 10:58
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Deci avea sa fie activ pentru cateva ore. Incepuse sa-i placa Hogwarts-ul mai ales ca avea vreo 2-3 motive sa vina acolo printre care si baiatul acesta. Si sincer? Se bucura enorm ca il cunoscuse,chiar inainte de o perioada grea din viata lui si reusise sa treaca peste gandindu-se la Cols si la cei pe care i-ar fi lasat in urma. Nu merita ca ei sa plateasca o viata intreaga pentru 2 minute de durere fizica pe care el ar fi suferit-o prin sinucidere. In plus,un sicriu pe masura lui costa mult. Neah...sinuciderea era dificila.
'' Daca tot nu poti dormi,m-am gandit sa imi spui despre ce anume trebuie sa inveti. Poate te pot ajuta. Pentru ca stim ca la noapte,in timpul conversatiei,nu vei adormi. Iti plac subiectele pe care eu le aduc in discutie. Te intereseaza grozav!''
Rase pe sub mustati - si mai zicea ca nu era un motan mic si egoist - apoi se aseza pe masa,pentru ca apoi sa se intinda complet,chiar in fata lui Colin. Isi ceru scuze,pe motiv ca ar fi simtit nevoia sa se intinda,mai ales ca mesele alea erau asa de mari si confortabile.
'' Poate o potiune? Amortentia? Sau ierbologie - un trandafir otravitor? Sau studiul despre incuiati si metodele lor de a-si exprima diverse stari si sentimente. Materiile astea!''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|