|
14 Sep 2012, 20:04
(This post was last modified: 14 Sep 2012, 20:04 by Colin Hawkeye Rovson.)
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Joe Cocker s-ar fi crucit? Serios? Asta sigur era o realizare cu care se putea mandri! Se lasa un pic peste masa, batandu-l usor pe Kurt pe umar.
" Nu pot sa cred! Ai stat doua luni la Belfast si nu ti-am zis nimic despre sangele Rovsonilor. Sangele nostru e ca lava!" spuse el, fluturandu-si un deget prin aer.
Poate ca undeva in istoria Rovsonilor se gasea ceva latin. Macar un strop ceva, pe acolo. Sau poate ceva mai grecesc? Pana la urma, nu grecii erau aia care petreceau ca niste animale si spargeau farfurii de fericire? Da, trebuia sa se apuce serios sa refaca arborele genealogic al familiei. Oricum ar fi fost, Rovsonii aveau un sange inflacarat. Intelegea acum de ce unul din verii lui se mutase in Toledo, Ohio.
" A fost un ritual de initiere mai pe placul meu" facu el, scotandu-si la inaintare buza inferioara si uitandu-se multumit spre carti. " Acum, doar nu vroiai sa ma vezi cu un sutien din nuca de cocos si o ghirlanda de flori la gat, facand tot felul de dansuri hawaiiene. Nici nu sunt un bun dansator, daca stam sa ne gandim"
Ce-i drept, se impiedica de multe ori de propriile picioare. Avusese ocazia sa danseze cu o fata la un bal organizat de scoala. Un bal care se sfarsise prost pentru partenera. Ok, sa calci pe cineva pe picior o data, era o greseala nevinovata. Sa calci pe cineva pe picior de doua ori, era tot o greseala. De trei ori, era deja dovada de neatentie. Dar sa-i rupi doua degete... Asta nu stia exact ce e, dar il cataloga drept ghinion in masa. Intelegea de ce respectiva nu mai vorbea cu el.
" Hei! N-a fost asa rau!" protesta el amuzat cand veni vorba de taurul mecanic.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|