Past and Present Dangers
|
17 Sep 2012, 20:20
|||
|
|||
Un zambet larg inflori pe buzele Emei, desi nu avea nici cel mai mic motiv sa se afle acolo. Din contra. Insa toate se legau acum intre ele. Sau cel putin asa credea ea. Isi stranse bratele la piept si isi duse un deget la buze.
" Daca... Daca toate astea se leaga? Daca cine le-a adus pe ele aici, oricine ar fi acela, doreste defapt sa ne atace pe noi? Gandeste-te numai! Acum suntem trecute prin atatea lupte si stim cum sa ne purtam de grija. Nu e usori sa ne dobori. Chiar daca Pore..." Se opri, se stramba si afurisi cu energie. Cum de-i uitase numele?! " Chiar daca ala care nu mai traieste e mort.." Isi dadu ochii peste cap la gafa facuta. " ... Noi tot suntem pregatite. Nu e ca si cum am lasa garda jos. Nici pe departe! Nu-mi spune ca daca auzi acum o ramura trosnind in spatele tau nu o sa te pregatesti imediat sa te aperi!" Ea una asa ar fi facut. Era prea mult. O parte din ea era mereu intinsa cu nervii la maxim. Se intoarse pentru a le studia o clipa pe cele doua fetite, apoi se uita din nou la Rosalie. " Dar ele? Ele sunt complet lipsite de aparare! Au magie, dar nu stiu s-o foloseasca! Nici macar nu au baghete. Si stii ca eu una nu m-am descurcat niciodata la vrajile fara bagheta decat la cele direct in limba veche. Dar cartea aia am gasit-o la Hogwarts." Grace nu avea habar nici macar ca exista o alta metoda de a face vraji. Ema se simti brusc enervata. Nu numai ca trebuiau sa trimita doua fete -pe ele - inapoi in timpul potrivit, dar probabil trebuiau sa le protejeze ca pe ochii din cap. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|