Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
That's something wrong.
23 Sep 2012, 16:40
  • Hawk se uita lung la roscata si isi dadu seama ca o vazuse inainte. La masa si prin Turn. O Soimeanca deci. Bun. Era mai sigur sa dai peste cineva din aceeasi Casa. Asa scapai cumva de grija ca o sa te parasca vreunui profesor.
    " Aa..." incepu el, dar nu stia ce sa zica.
    Prefera sa foloseasca mica distragere pe care o reprezenta felina. Se apropie de el cu pasi gratiosi, isi intinse botul pentru a-l mirosi si o tuli inapoi. Baiatul se stramba si isi intoarse capul pentru a-si mirosi umarul. Ok, era ceva antic in 'parfumul' lui. Praf, var si un miros vag de vopsea. Ultimul nu-l putea explica. Isi scutura umerii cu mainile, ridicand mici norisori de praf in jurul lui, apoi isi trecu degetele prin parul negru.
    " Da, eu sunt Hawkeye" raspunse cu un zambet, desi avea un ochi inchis si inca isi scutura parul de ziceai ca e un caine cu prea multi purici. " Am venit sa ajut cu un mic provocator de accidente."
    Ridica din umeri, zambind cu jumatate de gura. Isi scutura blugii si renunta definitiv la procesul de curatare. Nu avea ce sa-i faca pe moment. Poate doar o baie zdravana si o perie de sarma il mai ajutau acum.
    " Imi cer scuze, dar nu cred ca ti-am retinut numele" zambi el politicos.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: That's something wrong. - by Colin Hawkeye Rovson - 23 Sep 2012, 16:40