Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
That's something wrong.
23 Sep 2012, 20:22
  • Era ciudat. Crezuse ca gresise, dar nu era asa. I se intamplase de multeori la viata ei sa greseasca persoanele, dar de aceasta data chiar ghicise. Rase incet, doar pentru ea. O vazu pe Eliza care plecase de langa ea si se indrepta spre camera, semn ca se plictisise ca de obicei.
    Scoase bagheta din cizma, invartind-o printre degete. Atentia ii fu captata de o pata imensa de pe peretele din fata ei. Rosti o vraja in soapta, iar din varful baghetei tasni un jet de apa puternic care trecu fix pe langa capul lui Hawkeye. Dupa ce pata disparu, Melissa rase.
    -Scuze, dar era o pata mare pe perete care imi zgaria ochii. rosti chicotind dulce.
    Era adevarat. Nu suporta sa vada pete mari si ea sa stea degeaba sa le priveasca.
    -Ema si Kat mi-au povestit despre tine si despre Tutsie. spuse razand la gandul ca Tutsie era o capra, accentuand ultimul cuvant.
    Tot nu ii venea sa creada ca Tutsie era o capra. Se gandea ca era o persoana sau ceva de genul. Chicoti usor, apoi tresari, uitandu-se la persoana din fata ei.
    -Nu ne-am cunoscut pana acum. Eu sunt Melissa. spuse zambind cald, apropiindu-se de Hawkeye.

[Image: tumblr_m3mdt6Jats1rrori1o1_500_large.gif]
I'm a person. I made mistakes. That's normally.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: That's something wrong. - by Melissa A. Reningan - 23 Sep 2012, 20:22