|
change the voices in your head
|
24 Sep 2012, 22:26
|
|
Agnes Marie Lovel
|
RP Posts: 449
Casa: Niciuna
Galeoni: 1244
Slujba: Angajat la "Departamentul de Control a Creaturilor Magice"
|
|
- Oare putea dragostea aceea fi distrusa? O dragoste sincera, pura, mai pura decat laptele sau zapada? Urmari fiecare gest al barbatului, umezindu-si de fiecare data buzele. Cand omuletul dadu sa vorbeasca, Agnes stranse automat mana lui Mark. Nu stia daca era un gest de incurajare, sau de teama. Nu stia ce sa simta. Nu-l cunostea e barbat, dar dupa uniforma, isi dadu seama ca avea o slujba importanta.
Mark Wilson, esti arestat!
"Ce?" Cuvintele acelea fusesera ca un pumnal strapungand pieptul lui Agnes. De aceea si isi duse mana la piept, verificand. Asigurandu-se ca totul era in regula si ca nu se afla niciun cutit acolo. Sari in fata lui Mark, vrand sa-i ia apararea. Ochii ei erau plini de lacrimi, dar roscata si-i sterse rapid, fara ca cineva sa observe. Ce facuse Mark? Ce putea face un baiat ca el, rau? Se agita pe acolo, in jurul lui Mark, privind cum barbatul scoate catusele.
Reginald Ross. Numele nu-i suna cunoscut. Intamplarea nici atat. De ce dupa o seara atat de frumoasa.. frumos era putin spus. Ar fi definit-o cu ajutorul tuturor adjectivelor pozitive de pe lume, insa nu avea timp sa se gandeasca la asta atunci. Intelegea ca Ce-i frumos, tine putin., dar asta era prea mult. Ultima picatura, in primul pahar. Singurul.
Cand Mark se intoarse spre ea, Agnes isi sterse inca o data lacrimile, prinzandu-i fata in palmele sale reci si umede.
"Vom gasi o solutie. Poate vei scapa mult mai usor si.. nu vom mai fi despartiti. As putea vorbi cu tata.. si poate ne va ajuta si fratele sau vitreg, care are relatii. Multe."spuse ea, balbaindu-se pe la sfarsit. Nu-si cobori privirea, nu o intoarse in alta parte, nu o indeparta. Voia sa-l priveasca pe Mark. "Nu, nu, nu te pot lasa asa. Adica, eu sunt mult mai puternica decat el,"spuse ea mai in soapta aratand spre barbatul scund in uniforma"si nu l-as lasa, pe nimeni altcineva defapt, sa te ia de langa mine."
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."
![[Image: 2gvomzd.png]](http://i49.tinypic.com/2gvomzd.png) .
"I am selfish. I am brave."
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|