lost in words and funny stories
14 Oct 2012, 12:22
  • Jack ridică din sprâncene când Julieta scoase cutia din buzunar. Nu, nu era a lui. Însă era foarte curios ce era înăuntru. Dădu din cap.
    - Nu e a mea, deşi aş sugera să mi-o daţi mie, domnişoară Julieta, spuse Jack, flăcările obişnuite ale amuzamentului şi ironiei aprinzându-i-se din nou în ochii.
    Nu ştia cum se făcea că de fiecare dată când avea nevoie de cineva care să-i înveselească ziua şi să-l ajute să se destindă, apărea cineva potrivit pentru acea slujbă.
    Julieta era o fată drăguţă, cu ochii mari, ca de căprioară, de un căprui ciocolatiu, părul aproape brunet cîzând în valuri pe umeri, un zâmbet plăcut, talie subţire şi înălţime potrivită. Era exact acel tip de fată după care toţi băieţii din comtiatul lui ar fii nebuni. Şi-i imagina deja pe prietenii lui stând în limbă pentru ea.
    Imaginea aproape îl făcu să pufnească în râs, însă îşi spuse că nu ar da cea mai bună impresie dacă, primul lucru după ce se prezentase fata, Jack ar începe să râdă.
    - Eu sunt Jack, spuse el strângându-i mâna ferm.

“It’s quite simple, really — the pointy end goes in the other guy.”
[Image: tumblr_mhe5j2P5cp1qj6u24o2_250_zps405f4d6b.gif] [Image: tumblr_mhe5j2P5cp1qj6u24o4_250_zpsc6aedc13.gif]
I tried real hard but I can't forget
Now in a heartbeat
I would do it all again

Ivy's clone
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: lost in words and funny stories - by Ian Richter - 14 Oct 2012, 12:22

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Never get lost . Ryan Wagner 0 1,032 09 Jul 2012, 13:33
Last Post: Ryan Wagner