Thread Closed 
the lights had turned out
14 Oct 2012, 21:02
  • Zambi cand acesta ii raspunse la salut cu o strangere de mana, poate putin prea tare pentru mana ei firava insa aprecia faptul ca ii raspunse. Isi dadu o bucla blonda de pe ochii albastri care acum se incruntau, datorita faptului ca soarele ii intra in ochi si o deranja.
    Il analiza pe baiat inca odata si inca odata si poate de cate ori avea chef, caci ii se parea ceva special la el, iar la fiecare cuvant parca ii taia rasuflarea. Nu era genul sa se indragosteasca repede, poate nici nu avea sa o faca insa ea aprecia la un baiat si doar comportamentul, daca stia sa se comporte atunci sigur 100% inima ei era castigata de catre baiat. Ii auzi propunerea si schita un zambet larg pe buzele rosii conturate frumos.
    - Sigur, de ce nu. Spuse ea in cele din urma si apoi ajunse in dreptul lui luand-o in directia care o indica el , nu o prea interesa pe unde mergeau atata timp cat se simtea bine in compania lui.
    -Nici eu, murmura ea in cele din urma ca raspuns la ultimele lui cuvinte, putea sa fie si rea cand voia doar ca in general era timida si mai ales marele ei defect era ca se innrosea repede, mai ales in prezenta baietilor.
    - Deci, Jack..de unde provii?se trezi ea zicand, evident uimita de faptul ca incepuse prima conversatia.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
the lights had turned out - by Ian Richter - 14 Oct 2012, 15:52
RE: the lights had turned out - by Ian Richter - 14 Oct 2012, 20:10
RE: the lights had turned out - by Ian Richter - 14 Oct 2012, 20:52
RE: the lights had turned out - by Calliope A. Dubois - 14 Oct 2012, 21:02
RE: the lights had turned out - by Ian Richter - 14 Oct 2012, 21:33