- Surase scurt cand auzi de unde provine el, ii placea Germania si mai ales Anglia. Fusese cam de doua ori in Anglia in vizita la matusa ei cu care se intelegea mai bine decat oricine, dat fiind ca Helene(matusa ei) avea douazeci si opt de ani, deci era intr-o minte cu ea.
Tinea minte ca mereu o scotea din toate prostiile ce le facea si dadea vina pe ea, caci nu putea sa o certe nimeni dat fiind ca bunici ei au murit cand ea avea doi ani. Isi puse mainile in buzunarele de la geaca si inchise ochii pentru cateva momente simtind aerul rece cum trece peste gatul cald si albicos.
- Interesant, intotdeauna mi-a placut Anglia si mi-as fi dorit sa ma fi nascut acolo. Eu sunt din Franta, frantuzoaica originara. M-am nascut pe douazeci august in Paris, intr-un cartier mic si restrans unde ca si la tine, toata lumea cunostea pe toata lumea. Spuse ea in cele din urma, era mandra de faptul ca era o frantuzoaica innascuta insa aprecia mult englezii desi si ea avea tente de englezoaica, Tata e pe partea engleza, s-a nascut si el in Anglia dar sa mutat in Franta de dragul mamei si de acolo a inceput o poveste de dragoste engleza-franceza. Spuse ea razand.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|