Say something about the character above.
24 Oct 2012, 19:25 (This post was last modified: 24 Oct 2012, 19:34 by Isabella River.)
  • Well, e destul de simplu. Trebuie sa spui ceva despre personajul de mai sus. V-as ruga sa NU fie numai lucruri pozitive. Puteti sa spuneti ce stiti despre personajul respectiv, dar si ce credeti despre el.

Va dau un exemplu.
    Me: -
    Next: Imi placea India inainte, dar acum s-a maturizat si e prea dura si de "neatins", desi sunt sigura ca are multe slabiciuni si e foarte fragila. Totusi, creeaza imaginea unei regine de gheata, si nu i se potriveste, chiar daca nu e decat un scut. Era mai draguta inainte, cand era dragalasa, vesela, optimista si de treaba. A crescut prea repede si prea brusc. Faptul ca e balerina ma unge la suflet&alte dulcegarii (stiu ca va place ca e -mai bine zis, era- balerina Heart). Imi place playby-ul (cum sa nu va placa Megan? Asta daca nu sunteti Aylee si o sa ardeti in flacarile iadului). +alte linguseli ;Wink

Sper ca am inteles. Daca va prind cu "vai, ce fain/a e~" o pun pe Isa sa va stearga mesajele Devil

Edit by Isa: ^Lolololol, watch out, we got a badass over here ! Cool

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Say something about the character above. - by Isolde du Maurier - 24 Oct 2012, 19:25