- Ii se puse un nod in gat auzind pasii individului strain despre care nu stia nimic.
Se incrunta si se intoarse imediat cand auzi vocea lui Jack, apoi se intoarse din nou spre barbatul care disparuse de pe jos.
Facu ochii mari si nu ii veni sa creada ca acum cateva secunde era acolo si brusc disparuse.
- C..ce? Murmura ea in soapta, mai mult pentru ea. Era normal sa fi socat de faptul ca vezi pe cineva si apoi brusc dispare, conturul lui facandu-se din ce in ce mai transparent pana se evapora imediat.
Analiza din cap pana in picioare silueta si individul care se opri la cativa metri de ei, era scund, tras la fatza si palid si arata de parca iesise din mormant dupa 100 de ani, adica un mort viu care umbla agale pe aleei. Barbatul incepu sa rada cand Jack il intreba "Ce vrei?" si isi duse un deget la gura ca apoi sa spuna:
- Credeam ca voi, elevii de la Hogwarts sunteti mai inteligenti de atat. Insa m-am inselat amarnic. Si te-as sfatui tinere domn sa nu mai fii asa curios, ia exemplul domnisoarei blonde care tace si asculta. Calliope se incrunta si fusese gata sa zica ceva insa se opri si isi inghiti cuvintele, nu voia sa se afunde mai tare in probleme decat acum.
Edit By Raizen
Puncte
Ochi-De-Soim - 100
Viperini - 100
Topic Closed !
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|