|
28 Oct 2012, 22:26
|
|
Guillaume J. Devereux
|
RP Posts: 136
Casa: Viperini
Galeoni: 320
Animal: Lup - "Shadow"
|
|
- Barbatul dadu din cap aprobator. Stiuse ca Malfoy avea o armata numeroasa, fiindca tinuse cu tot dinadinsul sa ii mentioneze acest lucru. Insa pana la urma, nu numarul unei armate conta, ci cat de priceputi erau acestia. Iar daca jumatate din oamenii lui Malfoy erau doar loiali, atunci putea sa-si ia gandul de la o infrangere. Fiindca el era pregatit, iar armata lui era subordonata prin frica, teroare si totodata, o credinta oarba ca lumea va deveni un loc mai bun.
'Am putea s-o luam pe aceasta Lexie prizoniera, iar Kurt sigur va veni s-o salveze', gandi el, insa nu-i impartasi lui Ivy ideea sa, caci nu se putea increde chiar atat de mult in ea.
"Prietena cu dragonii? Suna destul de periculos. Ar trebui s-o capturam pe ea prima, si s-o impiedicam sa faca o tampenie", rosti el ganditor. I se parea destul de cunoscut numele tinerei, insa nu avea nici o idee de unde o cunostea."Freyja? Ia stai, o cunosc. Am vizitat acum un an Hogwarts-ul, si am iesit cu ea la o plimbare pe malul lacului. A facut un fel de pasiune pentru mine, insa probabil i-a trecut repede. Nu ne-am fi potrivit niciodata"
Incerca sa nu recunoasca ca ii era prieten, desi ea era un sange-mal, iar el detesta aceste creaturi. Isi aminti cu satisfactie de sarutul pe care i-l daduse, pentru a o face sa inteleaga ca ei nu erau compatibili. Buzele acelea fragede si proaspete inca mai erau 'amprentate' pe ale lui.
"In orice caz, nu conteaza. Unde e acum Freyja?"
war is coming, prepare for the massacre
We are the children of death. Know us by our scars, tears, and hatred. We are the shadows cast by your holy light.
They will not force us, they will stop degrading us, they will not control us. We will be victorious.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|