Perle...peste perle :))
|
03 Nov 2012, 05:44
(This post was last modified: 03 Nov 2012, 05:48 by Valentino Gaunt.)
|||
|
|||
Tocmai am ajuns si eu acasa de la balul bobocilor al fostului meu liceu unde am fost sponsor si mi-am revazut cativa dintre profesori si postul tau mi-a amintit niste amintiri amuzante
![]() Acum vreo 8 ani cand eram a 9a , dirigu cred ca avea vreo 24 , 25 de ani de in prima zi de scoala am crezut ca e vreun coleg de-al nostru si obisnuia sa povesteasca la toate clasele cum ne-am cunoscut "eu:Io sunt Vali ... colegul tau (*in sictir*) .el: Salut eu sun Dan , dirigintele tau." La ore vorbeam numai fotbal si cine se "baga" la masa la whisky sau vodka la balul bobocilor/primaverii/fulgilor de nea etc. El avea o fata la meditatie , o numea "nepoata lui" si era clasa a 11a , a 12a nu mai tin minte oricum eu fiind a 9a era mai mare ca mine. Fata respectiva ma cunostea printr-o fata si i-a spus la meditatie ca ma cunoaste, asa ca lui i-a venit ideea sa o invite la balul martisorului. clasa mea frumos si-a luat o masa iar eu cu dirigintele o masa separata. am baut o sticla de whisky cot la cot si tot ma indemna sa ma dau la fata respectiva, eu fiind mai timid dar aveam si prietena. In fine seara s-a terminat, luni la ora de matematica ma scoate la tabla. Imi da sa rezolva nu stiu ce problema si in timp ce eu ma concentram la tabla el imi soptea "baga-te vali pe ea , nu stii ce pierzi , ea mi-a zis ca te vrea". Cum naiba sa ma mai concentrez ? ![]() Ulterior intr-o excursie de 1 mai pe la bulgari nu trecusem nici granita bine ca eu si cativa colegi deja deschisesem sticlele de whisky. Dirigintele tipa "valentin iti sun parintii si te trimit acasa" . "nu-i problema iau taxiul " ii raspund. Dupa o seara de destrabalare si vreo 2 termopane sparte la hotel ne-a aliniat pe baieti ca la armata. Da-mi numarul parintilor de telefon ii spune unui coleg "parintii n-au telefon" ; trece la urmatorul : "numarul parintilor de telefon" "nici parintii mei n-au telefon" ; acelasi raspuns il primeste de la inca vreo 2 persoane si ajunge la mine "numarul parintilor de telefon Valentin imediat" , la care eu raspund "parintii mei au prea multe telefoane sa le tin minte ". Nu va mai spun de cand m-au uitat langa Paris in disneyland pe mine si o fata si a plecat autocarul fara noi le Versailles si au trebuit sa se intoarca. In momentul in care am intrat in autocar dirigintele suparat foc "Sunteti pedepsiti . In seara asta va inchid in aceeasi camera pe amandoi nu mai aveti voie sa iesiti nicaieri". Probabil s-a vazut ca eram prea entuziasmat si s-a razgandit incat pedeapsa a ajuns " Nu aveti voie in aceeasi camera" ![]() La sfarsitul clasei a 10a a avut nunta si eu cu un coleg am furat mireasa ne-a dat in schimb vreo 6 sticle de whisky . Ah ce amintiri daca stau acum sa ma gandesc cate nu imi amintesc inclusiv momente cand chiar si dirigintele a luat-o pe ulei la una din nenumaratele petreceri si s-a cam "dat" la fete (noi am luat-o ca o gluma oricum el nu lispea niciodata de la zilele noastre de nastere sau baluri si bea cu noi . . . era profesor suplinitor si din a 10a trebuia sa paraseasca liceul da ne-a ramas doar noua diriginte si profesor a trebuit sa predea postul de la celalalte clase ... oricum a fost genial.) |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|