O noapte furtunoasa
07 Jul 2008, 16:56
"Tot eu sunt" se auzi vocea Deborei de dupa copacul unde se ascundea.Dar Angela nu parea deloc incantata ca fusese intrerupta a doua oara si de aceeasi persoana.
"Ce faci? Ma spionezi? Nu imi place deloc cand cineva este asa curios"
"Chiar nu ma intereseaza ce faci tu acolo" spuse Debora. "Imi era doar teama sa te las singura in locul asta noaptea. Cine stie ce apare?
"si tu crezi ca ma poti salva? Cum?Ce puter ai tu fata de mine?" intreba Angela indignata
"Nu ma intelege gresit," zise Debora pe un ton calm."Nu am spus ca iti sunt superioara ci doar ca doua baghete actioneaza mai bine decat una."
Angela se uita cu atentie la Debora dupa care spuse:
"Bine daca vrei putem sta impreuna, oricum am obosit sa mai incerc!" si se aseza pe iarba umeda dupa care puse cartea deoparte. Debora o privi cateva secunde si apoi se aseza langa Angela in tacere. Stateau acolo intr-un loc interzis elevilor... Angela parea sa preveasca luna ascnsa printre nori dar Debora... ea nu... se concetra cat putea la titlul cartii aflate la doar cativa metrii de ea"oare ce contine?" se intreba Debora curioasa. Ar fi intrebat-o pe Angela dar ceva ii spunea ca nu ii va raspunde. Liniste... peste lac se asternuse o liniste de nesuportat, doar un lucru o mai tinea pe Debora calma... faptul ca luna aproape iesise din nori... si se intampla! in acel moment reusi sa vada titlul cartii. Dar ce vazu nu o amuza ci o sperie...
"Tainele magiei interzise" striga ea cu voce tare facand-o pe Angela sa tresara.
"Asta e o carte din sectorul interzis" "Nu ai voie sa o scoti de acolo si nici macar sa o citesti!!!" Ce vraja vrei sa faci? intreba Debora speriata.
Dar Angela se asezase din nou pe iarba de data aceasta privind reflectia luni in apa...[/i]

[Image: harry_potter_calendar_photo.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O noapte furtunoasa - by Angela Slytherin - 27 Jun 2008, 15:09
Re: O noapte furtunoasa - by Anda Black - 27 Jun 2008, 15:37
Re: O noapte furtunoasa - by Angela Slytherin - 07 Jul 2008, 15:54
Re: O noapte furtunoasa - by Anda Black - 07 Jul 2008, 16:06
Re: O noapte furtunoasa - by Angela Slytherin - 07 Jul 2008, 16:29
Re: O noapte furtunoasa - by Anda Black - 07 Jul 2008, 16:56
Re: O noapte furtunoasa - by Angela Slytherin - 07 Jul 2008, 21:32
Re: O noapte furtunoasa - by Anda Black - 07 Jul 2008, 21:55