Thread Closed 
Never stop to love me
06 Nov 2012, 16:10 (This post was last modified: 06 Nov 2012, 16:10 by Julieta D. Thibault.)
  • Isi ridica usor sprancele ascultandu-l cu atentie, fiecare vorba ce o spunea incerca sa o descifreze si sa le analizeze pe fiecare in parte. La cum descrisese el situatia, parea ca a fost rapit, torturat si lasat fara apa si mancare timp de cateva saptamani. Insa, daca se intorsese inapoi imediat iesea din calcul varianta asta. Nu prea existau rapitori care sa te lase apoi sa pleci asa pur si simplu, oricine putea sa povesteasca ce ii se intamplase si sa se gaseasca vinovatii. Taie imediat din minte varianta asta si dadu neutru din cap, alte variante?

-Crede-ma, nici tu nu ai fi rabdator daca as fi disparut 3 luni fara urma. Insa bine, sa zicem ca..te cred. Insa din ce mi-ai spus tu mai devreme reiese ca ai fost rapit si torturat, desi iese din calcul chestia asta. Dar bine, promit sa fiu rabdatoare pana aflu povestea pana la capat. Murmura ea in cele din urma si ramase usor uimita cand observa ca in fata lor se deschise o poienita, iar in mijlocul acestui colt de rai o casa cu trei etaje. Ea in general prefera casele mari si spatioase, insa asta era imensa. Un zambet larg ii se intipari pe fata si apoi se intoarse spre el, spunand:
    - Eu de ce nu stiam de asta?

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Never stop to love me - by Julieta D. Thibault - 04 Nov 2012, 21:34
RE: Never stop to love me - by Julieta D. Thibault - 06 Nov 2012, 16:10

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Why are you trying to stop me? Wanda J. Bennet 3 2,058 22 Aug 2012, 19:43