Witches At The High School
|
09 Jul 2008, 15:59
|||
|
|||
Bun, acum ca ne-am ocupat personajele, putem incepe:
Los Angeles. Un oras ca oricare altul. Toata lumea isi traieste viata, banala in majoritatea cazurilor...Inafara de o familie, care, printre alte probleme care li se ivesc zilnic, mai au si un secret:sunt vrajitori, iar secretul este cat se poate de greu de ascuns cu fiecare generatie nou nascuta. Asa se intampla si cu cele trei eleve la liceul Soulville, Kate, Sydney si Audrey Dumont. Astazi nu era o zi prea insorita, nici la propriu, nici la figurat:se parea ca Kate reusise(insa nimeni nu-si daduse seama cum) sa arda lucrurile aflate la subsol. "De cate ori ti-am spus"incepu mama lor, suparata foc"...nu mai accept nici un alt experiment cu ceaunul bunicii, mai ales din cartea de vraji avansate!" "Dar, mama..."se apara ea "Cum poti sa-ti imaginezi ca am facut asa ceva?" Deodata un val de rasete ironice navalira camera. Se parea ca toata familia aparu sa vada inculpata cum se apara, desi, cum stiau cu totii, nimeni nu putea scapa nevatamat de Sarah Dumont(mama fetelor). "Dar, draga mea, poate nu ar trebui sa fi atat de aspra, probabil nu a fost cu intentie!"se baga tatal fetelor in vorba. Acesta intalni privirea lui Kate, care aproba din cap, neputand sa scoata un sunet. "Fara intentie, FARA INTENTIE!"tuna Sarah. "Sigur! Asa a fost si cu bucataria, camera de zi si dormitorul lui Sydney!" Acum cei care se certau erau parintii, un prilej absolut minunat de a scapa. Kate se facu mica, indreptandu-se spre iesire. 'Pfiu, cred ca am scapat!'se gandi ea, bucuroasa. "Unde crezi ca te duci, domnisoara?"spuse Sarah, intorcandu-se spre Kate, care se facu mov la fata dintr-o data. "Va trebui sa repari stricaciunile, si de data asta nu accept comentarii. Va trebui sa stai weekend-ul acesta acasa sa-l ajuti pe tatal tau sa faceti casa din nou cum era odata!...Vai, ma gandesc, oare pe cine ai mostenit, caci cu noi doi nu semeni deloc!" "Ma rog.."isi dadu ea ochii peste cap. "Hm, ai scapat mai usor decat data trecuta!"afirma sora sa mai mare, care se sprijinea de tocul usii. "Lasa-ma, Syd,..Inca un minut langa mama si innebunesc!"mormai Kate,incruntandu-se. Sydney si Audrey isi zambira una alteia, dupa care incepura sa chicoteasca pe la spatele lui Kate, lucru de-a dreptul enervant, dupa parerea ei. OOC:sper ca nu am batut prea tare campii. OK, hai ca le las pe celelalte fete sa continue. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Witches At The High School - by Iseult Cromwell - 09 Jul 2008, 12:48
Re: Witches At The High School - by Jenny Spring - 09 Jul 2008, 13:41
Re: Witches At The High School - by Iseult Cromwell - 09 Jul 2008, 13:59
Re: Witches At The High School - by Shayera Holl - 09 Jul 2008, 15:05
Re: Witches At The High School - by Iseult Cromwell - 09 Jul 2008, 15:59
Re: Witches At The High School - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 21:07
Re: Witches At The High School - by Charlizze Di Rino - 01 Aug 2008, 14:52
Re: Witches At The High School - by Shayera Holl - 01 Aug 2008, 17:35