|
|
03 Dec 2012, 19:57
|
|
Astrid Eir Osmund
|
RP Posts: 136
Galeoni: 308
Animal: Lup - "Annie"
Slujba: Ajutator in Aripa Spitalului
|
|
'Sau poate faptul ca eu nu ies nici macar sa mananc' spuse ea si incepu sa chicoteasca.
Se stranse singura in brate pentru ca incepuse sa-i fie frig, masandu-si pielea cu mainile. Simtea atingerea puloverului de casmir alintandu-i porii, duritatea blugilor strangandu-i genunchii si coama lunga de par mangaindu-i spatele pe jumatate gol. Incepuse sa fie atenta la fiecare detaliu. Nu voia sa scape nimic cu privirea. Isi dorea cu ardoare sa-si aminteasca peste cateva zile acele clipe de parca s-ar fi aflat inca acolo, prinsa in mijlocul unei calmitati divine. O calmitate pe care acest Evan parea sa i-o poata oferi cu usurinta. Era ceva legat de parul lui castaniu, de ochii caprui ce aminteau de privirea unei caprioare pierdute. Era ceva legat de el care o facea sa se piarda cu firea de fiecare data cand ii vorbea sau il privea.
'Te-ai uitat vreodata in oglinda? Eu, una, n-am indraznit s-o fac niciodata' ii spuse baiatului privindu-l cu ochii ei mari ce ascundeau puritatea fiordurilor.
You're like one of those birds from the Summer Isles, aren't you?
A pretty little talking bird, repeating all the pretty little words they taught you to recite.
![[Image: astrid-2_zpsc96cbd8c.png]](http://i1222.photobucket.com/albums/dd491/Maimutica_Rea/astrid-2_zpsc96cbd8c.png)
ronnie's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|