|
|
04 Dec 2012, 00:01
|
|
Astrid Eir Osmund
|
RP Posts: 136
Galeoni: 308
Animal: Lup - "Annie"
Slujba: Ajutator in Aripa Spitalului
|
|
Ba da. Avea o mie de motive pentru care sa-i fie frica de ceea ce ar fi putut vedea.
'Mi-e frica sa nu ma imbat cu imaginea mea in oglinda pentru ca este falsa. Oglinda nu-ti arata decat ceea ce vrei sa vezi, nu ceea ce se va intampla cu adevarat. Nu vreau sa ajung sclava imaginatiei mele' spuse raspicat, pierzandu-si dintr-o data zambetul dulce de pe chip.
Isi sprijini mai apoi capul de perete si incerca sa-si revina. Nu stia de ce reactionase asa. Ea nu se comporta in modul acela.
Dar n-ai facut nimic gresit, isi spuse in gand si realiza ca asa era. Avusese o reactie absolut normala. Nu tipase la Evan si nici nu spusese ceva urat insa momentele in care spunea ceea ce gandea cu adevarat o speriau. Nu era obisnuita sa reactioneze atat de rapid si sa spuna tot ceea ce-i trecea prin minte.
You're like one of those birds from the Summer Isles, aren't you?
A pretty little talking bird, repeating all the pretty little words they taught you to recite.
![[Image: astrid-2_zpsc96cbd8c.png]](http://i1222.photobucket.com/albums/dd491/Maimutica_Rea/astrid-2_zpsc96cbd8c.png)
ronnie's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|