Thread Closed 
The words that became reality
21 Dec 2012, 12:08
  • Ema asculta cu atentie, iar sprancenele ei aproape se unira in confuzie. Si ei i se intamplase ca dorinta sa se schimbe de-a lungul timpului. Prima oara cand venise la Hogwarts isi vedea parintii, iar cand sora ei terminase scoala, o vedea pe ea. Pe masura ce crestea, dorintele ei capatau adancime, concentrandu-se strict pe lucrurile din miezul inimii ei. Cunoscuse persoane extraordinare care disparusera din viata ei precum praful dupa o furtuna. Trecuse prin intamplari ce-i rodeau mintea si invatase sa se increada in propriile puteri. Iar printre toate astea, realizase ca de multe ori fusese doar sacrificiul facut de-a lungul timpului.
    Ochii ei verzi cercetara rama cu model intortocheat. Secretele lui Erised erau prea multe pentru a fi aflate intr-o viata de om. Dar chiar si asa, exista mereu posibilitatea de a intelege. Ema isi dorea sa devina profiler si sa lucreze cot la cot cu Aurorii, dand informatii din umbra. Invatase cat de multa psihologie putea si continua sa faca asta. Asa ca raspunsul ce i se forma in minte nu tinea neaparat de puterile Oglinzii, cat de firea celui de langa ea. Ii puse mana pe umar, privindu-l cu seriozitate.
    " Desigur ca cele doua dorinte au legatura. Vin din interiorul tau, iar asta e de baza. Poate ca nu stiu sa-ti spun de ce dorinta ti s-a schimbat, insa cred ca e vorba de ce se intampla in mintea si in inima ta. Esti tanar, James. Asa eram si eu la inceput. Poate ca faptul ca acum stii care e povestea cu Oglinda lui Erised lamureste scanteile din interiorul tau. Poate ca asta te ajuta sa... triezi, ca sa zic asa, ce e important pentru tine acum, in momentul asta"

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
The words that became reality - by Ema Snow - 17 Dec 2012, 20:35
RE: The words that became reality - by Ema Snow - 21 Dec 2012, 12:08