Dancing away with my demons
23 Dec 2012, 23:52
  • Isi intoarse privirea catre baiat si ramase usor surprinsa de rana lui de la glezna, sangele curgea destul de mult si rana era tot la fel de adanca. Ofta privindu-l in acelasi timp cu o oarecare curiozitate, nu mai intalnise persoane care isi schimbau asa usor atitudinea, de la sarcasm imediat la..a cere ajutorul? Acum, daca nu i-ar fi aratat glezna probabil ar fi zis ca isi bate joc de ea, insa nu avea sa fie nesimtita sa nu ajute. Isi arcui ambele sprancene la ultima lui replica, zicand:
    -Nu e umilitor sa n-ai bagheta, e umilitor sa nu stii sa o folosesti. Spuse ea zambind vag, si se apropie de glezna lui atingand cu un deget putin rana, insa retrase repede stiind ca ustura, sau poate ca amortise din cauza frigului.
    - Sangele curge pentru ca greutatea ta sta pe glezna si apasa rana, daca te-ai aseza jos probabil s-ar opri si am gasi o modalitate sa pansam rana, si singura modalitate e undeva unde nu e asa frig si unde sa am ce imi trebuie. Chiar daca probabil bagheta ar fi ajutat-o nu prea stia vraji de vindecare, asa ca prefera sa foloseasca totul manual, se pricepea. Il prinse de mana si cu ajutorul baghetei disparura si aparura in fata conacului Thibault. Deschise usa si intra prima apoi spuse:
    - Intri sau stai in frig?

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Dancing away with my demons - by Julieta D. Thibault - 23 Dec 2012, 23:52