Thread Closed 
You're so hypnotising could you be the devil, could you be an angel
24 Dec 2012, 15:21
  • " Bo atunci" zambi Soimeanca.
    Avusese intotdeauna o afinitate pentru porecle, in ciuda faptului ca nu prea le folosea. Si nici nu era genul care dadea porecle in permanenta. Doar doua, trei persoane foarte dragi ei. In schimb, nu o deranja sa ii strige pe ceilalti pe porecle ce le posedau, atata timp cat nu-i deranja. I se parea o metoda de evidentiere si un mod mai personal de prezentare. O cale mai deschisa.
    Se uita spre Bo cand aceasta vorbi, luand in detaliu chipul fetei.
    " Mm... Intr-un fel. Nu am luat niciodata lectii, dar am invatat cum am putut mai bine. E relaxant si uneori e cea mai buna metoda de a te descarca."
    Mana dreapta se indrepta spre clape, iar degetele se jucara repede in ritmul primului fragment al melodiei See you tomorrow. Notele vesele umplura incaperea, iar Soimeanca batu delicat masura cu piciorul in podea. Muzica se termina la fel de brusc precum incepuse, lasand in urma ecouri slabe.
    " Dar nu conteaza. Eleva noua?" intreba bine-voitoare, fixandu-si privirea asupra lui Bo.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: You're so hypnotising could you be the devil, could you be an angel - by Ema Snow - 24 Dec 2012, 15:21

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Devil`s Dance Julieta D. Thibault 14 4,315 09 Feb 2012, 18:22
Last Post: Julieta D. Thibault
  wish i had an angel Harper Hildegarde 0 1,143 10 Oct 2010, 18:53
Last Post: Harper Hildegarde