Thread Closed 
The words that became reality
25 Dec 2012, 22:52 (This post was last modified: 25 Dec 2012, 22:54 by James Bradley.)
"Deci", incepu capitanul pe un ton autoritar." Ar trebui cred sa incep prin a va spune cum ma numesc. Numele meu este Sean Taylor Rodrick. Am fost marinar, cand eram tanar ce-i drept. Is un non daca vi-ati pus intrebarea, dar nu sunt modest cand zic ca is unul dintre cei mai tari noni din lume", batranul cu numele de Sean zambi dupa aceeasta afirmatie." Aceasta oglinda pe care o vedeti si va fascineaza asa mult, se numeste Oglinda lui Erised. Cine a fost Erised? Imi pare rau copii dar asta nu stiu nici macar eu. Ce va pot spune despre aceeasta oglinda la inceput, e ca e foarte periculoasa, chiar daca pare inofensiva. Ea a distrus sufletele si vietile a sute de oameni de-a lungul timpului.Chiar si pe al meu, va zic sincer. Ea iti arata cea mai adanca dorinta a ta, sa stiti ca aceea dorinta uneori nici nu stiti ca exista. E ffenomenala magia care se afla in aceeasta bucata de sticla."
James simti nevoia sa il opreasca pe Sean pentru a-i pune cateva intrebari. 'Domnule Rodrick, de ce e atat de periculoasa? Adica daca sti ce face si anume ca iti arata cea mai adanca dorinta, de ce ai sta langa ea, stiind ca iti arata doar vise? De ce n-ai pleca ca sa ti le realizezi singur?" LA aceeasta intrebare Sean raspunse sec cu un zambet intiparit pe chip, unul larg. "Pentru ca dragul meu baiat, unele dorinte sunt irealizabile. Cum ar fi, daca ti-ai vedea o ruda care o murit in oglinda, nu poti pur si simplu sa pleci si sa incerci sa o aduci la viata. Asa ceva e imposibil, credeam ca la scoala v-o invatat ca nici cea mai pura magie sau cea mai intunecata nu poate aduce un om mort la viata."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
The words that became reality - by Ema Snow - 17 Dec 2012, 20:35
RE: The words that became reality - by James Bradley - 25 Dec 2012, 22:52