|
26 Dec 2012, 10:58
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Hawk isi puse nepoliticos coatele pe masa, prea distras in conversatie ca sa ii mai pese. Isi sprijini barbia pe degete, ascultand atent. ' Nu numai Juls mi-a spus...' gandi rapid, insa nu indrazni sa o intrerupa. Doar aproba, in masura in care putea in aceea pozitie, cu o miscare a capului.
Sfintii Mortali... Nu era prima oara cand auzea acea denumire. Nici nu stia prea multe despre ei, insa dedusese suficient din putinele lui informatii incat sa-si dea seama ca nu si-ar dori sa se amestece cu ei. Indiferent de conditii, intreaga situatie il pozitiona undeva la mijloc, iar el se arata cu incapatanare hotarat sa ramana neutru. Pentru ca ii stia pe amandoi, si pe Nina, si pe Kurt, chiar daca pe unul de mai mult timp decat celalalt. Si cumva, intelegea perspectiva fiecaruia. Da, era mai bine sa ramana neutru, inainte ca loialitatile sale sa se bata cap in cap. Pentru o clipa, se bucura de faptul ca onorabilul Malfoy nu aduce astfel de subiecte in discutie. In felul acesta, secretul Ninei va ramane mult mai tacut in siguranta. Totul va decurge normal.
" Pricep..." se apuca sa zica, insa se intrerupse cand chelnerita se apropie.
Multumi politicos pentru cafea si o urmari cu coada ochiului cum se indeparteaza. Intre timp, mintea lui procesa cuvintele mai moi ale tinerei. Zambi strengareste si o privi cu atentie.
" Cred ca numai tu puteai sa faci asa o isprava" glumi el. " Sper ca cel care te-a 'marcat' o sa te ajute si o sa te protejeze. Meriti asa ceva."
El unul o sa faca ce putea mai bine ca sa le apere pe cele doua surori. Si apropo de asta...
" Nina, ma tem ca va trebui sa-mi dai ceva mai multe detalii in privinta acestor Sfinti Mortali. Ordinul nu permite acces la informatii oricui... Ce vor? Aceeasi supunere macabra de acum cativa ani?" murmura incet, constient ca poate nu ar fi trebuit sa spuna acel mic detaliu. Insa avea incredere in Nina si putea sa-i intoarca cumva increderea pe care ea parea sa i-o ofere.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|