Thread Closed 
The words that became reality
26 Dec 2012, 15:19
  • Ema rosi si isi pleca privirea. In ciuda complimentului, se simtea mica si neputincioasa.
    " Ma tem ca nu pot sa iti dau dreptate, Capitane..." incepu ea incet, pe un ton plapand. " Nu cred ca descoperirea asta e ceva mai mult decat pare. E un simplu nume scris in oglinda. Si nu cred ca e motiv sa arunci ceea ce ai adunat pana acum. Poate ca Erised avea in realitate alt nume, iar asta este ce a dorit el sa ramana..."
    Ridica usor din umeri, simtind mici intepaturi la nivelul ochilor. Insa se stapani cu grija, asa cum fusese invatata, si nu lasa vreun gest sa-i tradeze starea. Isi stranse mai bine mainile in jurul genunchilor si isi odihni capul pe brate.
    " Dragul meu baiat..." incepu Sean cu un zambet incarcat de emotie. " A trecut aproape o viata de om de atunci. Poate chiar mai multe. Imi amintesc ca atunci cand am descoperit Oglinda asta, se afla in alta parte.... Cei de aici au obiceiul de a o tot muta."
    Putea intelege asta. Emei i se parea destul de logic. Nimeni nu-si dorea sa aiba loc accidente, asa ca Oglinda lui Erised era mutata aproape in fiecare an. Ramase atenta, ascultand vrajita restul vorbelor lui Sean.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
The words that became reality - by Ema Snow - 17 Dec 2012, 20:35
RE: The words that became reality - by Ema Snow - 26 Dec 2012, 15:19