|
The words that became reality
|
26 Dec 2012, 15:19
|
|
Ema Snow
|
RP Posts: 2671
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 1911
Animal: Husky Siberian-Ariadne; bufnita alba-Artemait; Leopard de zapada-Toothless
Slujba: Barman la "La trei maturi"
|
|
- Ema rosi si isi pleca privirea. In ciuda complimentului, se simtea mica si neputincioasa.
" Ma tem ca nu pot sa iti dau dreptate, Capitane..." incepu ea incet, pe un ton plapand. " Nu cred ca descoperirea asta e ceva mai mult decat pare. E un simplu nume scris in oglinda. Si nu cred ca e motiv sa arunci ceea ce ai adunat pana acum. Poate ca Erised avea in realitate alt nume, iar asta este ce a dorit el sa ramana..."
Ridica usor din umeri, simtind mici intepaturi la nivelul ochilor. Insa se stapani cu grija, asa cum fusese invatata, si nu lasa vreun gest sa-i tradeze starea. Isi stranse mai bine mainile in jurul genunchilor si isi odihni capul pe brate.
" Dragul meu baiat..." incepu Sean cu un zambet incarcat de emotie. " A trecut aproape o viata de om de atunci. Poate chiar mai multe. Imi amintesc ca atunci cand am descoperit Oglinda asta, se afla in alta parte.... Cei de aici au obiceiul de a o tot muta."
Putea intelege asta. Emei i se parea destul de logic. Nimeni nu-si dorea sa aiba loc accidente, asa ca Oglinda lui Erised era mutata aproape in fiecare an. Ramase atenta, ascultand vrajita restul vorbelor lui Sean.
The darkest hour is just before the dawn.
|
|
Messages In This Thread |
RE: The words that became reality - by Ema Snow - 26 Dec 2012, 15:19
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|