Beside books
|
28 Dec 2012, 22:51
|||
|
|||
Se pare ca baiatul chiar avea multe carti care puteai sa le iubesti si chhiar merita sa le citesti. Irine a citit multe carti iar unele au atras-o foarte mult find legate de romantism. Aveau povesti foarte interesante la mijloc de care puteai sa te legi foarte usor si care le puteai gasii si in realitate. De data asta fata dadu tot peste o carte de genul asta si fu foarte multumita cand o lua in mana si incepu sa o citeasca. Cand il auzii pe baiat incepu sa chicoteasca usor iar dupa intoarse cartea cu fata la baiat pentru ai putea citii titlul.
-Cel pe care ti-l doresti se numeste cartea. Este foarte interesanta si frumoasa. Imi plac cartile comice,aventura,dragoste, SF,de groaza. Mai multe oricum. Am citit multe carti care au fost pe placul meu si continui sa caut carti de genul acesta,spuse Irine zambind larg la baiatul din fata sa. Stia foarte bine ca baietilor nu prea le placea romantismul dar nu avea ce face, ea iubea acest lucru si oricum nu se stie cand va da peste un baiat care sa iubeasca genul acesta de carti si actiuni romantice in carti sau pur si simplu in viata reala. Oricand puteai da peste lucruri care sa le tii minte toata viata ta. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Books are ... boring. | Melissa A. Reningan | 7 | 2,164 |
04 Jul 2012, 14:46 Last Post: Spencer Gray |
|
Old books, new friends | Emily Swan | 19 | 4,115 |
10 Sep 2011, 21:07 Last Post: Desiree Rose Goth |