Beside books
|
29 Dec 2012, 00:06
|||
|
|||
Irine chiar se bucura pentru ca baiatul parea interesat de cartea ei dar pana la urma nu cred ca o sa ii placa asa ceva. Oricum avea sa ii spuna dar avea o presimtire destul de proasta in legatura cu asta. Nu dorea sa il plictiseasca pe baiat cu genul de povesti romantice sau ceva de genul dar daca el a intrebat, ea avea sa ii raspunda la aceasta intrebare.
-Pai... este vorba despre o fata care este casatorita de ceva timp cu un tip iar de Craciun aceasta afla ca el o insala cu o alta tipa. Pana la urma de desparte de el si se duce la o prietena de-a sa caruia i-a murit sotul si a ramas depresia pana in acel moment. Barbatul incepe sa isi aduca sotia inapoi dar nu reuseste iar ea se indragoste de un tip prin intermediul ficei sale. Iar fata la care se cazeaza trece prin multe relatii dezastroase iar la final se intalneste cu fratele sotului ei. Este o poveste mult mai complexa, mai ales cand aflii cum acel tip are fica. A fost folosit de fosta iubita pentru ca dorea un copil,el nu stia de el. Iar ea dupa ce a ramas gravida l-a parasit,spuse ea chicotind incet Era destul de sigura ca l-a plictisit pe baiat si nu avea sa ii placa povestea dar ei chiat ii placea carte si nu putea obliga pe nimeni sa citeasca ceva ce le displace sa sa le placa ceva ce urasc. Ar fi fost imatur si stupid din partea ei. -Deja te-am plictisit stiu asta. Imi pare rau,spuse ea zambind dulce spre el. Poate ca baiatul putea sa treaca cu vederea peste aceste minute pierdute si sa nu regrete totusi ca a intrebat despre cartea pe care fata o citea. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Books are ... boring. | Melissa A. Reningan | 7 | 2,161 |
04 Jul 2012, 14:46 Last Post: Spencer Gray |
|
Old books, new friends | Emily Swan | 19 | 4,111 |
10 Sep 2011, 21:07 Last Post: Desiree Rose Goth |