Beside books
|
29 Dec 2012, 01:08
|||
|
|||
Cand baiatul incepu sa fie debusolat Irine zambii cam fortat pentru ca era sigura ca baiatul nu va intelege actiunea si nici nu ii va placea. Putea fi sigura de asta deci nu trebuia sa mai adauge nimic in plus pentru a schimba parerea pe care o avea baiatul fata de acea carte.
- Da...este cam greu sa intelegi doar dintr-o descriere dar sunt sigura ca actiunea te-ar lasa cu gura cascata. De asta sunt sigura pentru ca si eu am fost uimita de toate astea. In plus mai este o carte care merita citita iar numele ei este Greselile Mirandei. La fel....in asta este vorba de o fata Miranda,se vede in nume care isi cauta iubirea dar tot isi i-a niste baieti dezastru as putea spune iar adevarata ei iubire este chiar sub nasul sau. Asta ni se poate intampla la toti,spuse ea chicotind incet Era foarte greu cu gusturile baietilor dar pana la urma avea sa ii dea de cap si doritei pe care o avea baiatul fata de carti. Va intelege si ea asta am tarziu. -Ehh....sper ca vom gasii ceva care sa ne placa la amandoi. Nu este chiar atat de usor sa gasesti un baiat cu aceleasi gusturi ca si ale tale,spuse ea zambind dulce Nu vroia sa fie chiar negativista dar asta i se parea adevarul si nu putea nega acest lucru. Poate ca asta se va schimba dar nu cred ca in acest moment. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Books are ... boring. | Melissa A. Reningan | 7 | 2,180 |
04 Jul 2012, 14:46 Last Post: Spencer Gray |
|
Old books, new friends | Emily Swan | 19 | 4,156 |
10 Sep 2011, 21:07 Last Post: Desiree Rose Goth |