|
For the sake of everything
|
30 Dec 2012, 13:12
|
|
Dawn Snow
|
RP Posts: 229
Casa: Niciuna
Galeoni: 636
Animal: Bufnita gri-Soul; Border Collie-Charlie
|
|
- Realizarea o lovi intr-o fractiune de secunda, iar gandul o amuza la culme. Aici erau, fratele si sora Sefelor de Casa de Ochi-de-Soim, printr-o coincidenta abstracta a destinului. Daca asta nu era un mesaj al universului...
" Mhmm" aproba scurt. " Ema e sora mea. Din scrisorile ei stiu de Agnes, desi mereu ii spunea Agi. Acum are logica" rase delicat.
Ii multumi lui Klaus cand ii deschise usa. Tipul era un gentleman. Caldura din cafenea ii facu obrazii si nasul sa se inroseasca, alaturi de varfurile urechilor. Nu baga de seama, oricum avea sa-si revina in cateva minute. Zambi cand veni vorba de cafea. Deja isi imagina mirosul si gustul aromat.
Dawn isi puse mainile pe masa, tinandu-le aproape de ea, incat sa nu para nepoliticoasa. Il privi pe Klaus in ochi.
" Pai, cu ce sa incep? Comunul istoric?" ranji spre el. " Sunt pur londoneza. Ai mei au crescut in Londra, eu am crescut in Londra. Si de nascut, tot acolo ne-am nascut toti patru: eu, parintii mei si sora mea. Am un caine si o bufnita. Stau singura intr-un apartament oferit de cei de la Sanctuar si incerc sa ajung acasa macar o data pe luna. Randul tau"
Avea senzatia ca urma sa fie multumita. Isi dorea sa-l cunoasca mai bine, iar daca el ii punea intrebari, i se parea normal sa le puna si ea pe ale sale.
Dawn Allison Snow
Wit beyond measure is man's greatest treasure!
![[Image: 2w24i9e.jpg]](http://i47.tinypic.com/2w24i9e.jpg) Ema's clone
|
|
Messages In This Thread |
RE: For the sake of everything - by Dawn Snow - 30 Dec 2012, 13:12
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|