|
The words that became reality
|
01 Jan 2013, 18:33
|
|
Ema Snow
|
RP Posts: 2671
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 1911
Animal: Husky Siberian-Ariadne; bufnita alba-Artemait; Leopard de zapada-Toothless
Slujba: Barman la "La trei maturi"
|
|
- Ema chicoti cand il auzi. Il privi amuzata, desi incerca sa para cat se poate de 'lovita'.
" Glume proaste? Te-ai intalnit vreaodata macar cu Hawkeye?" intreba nedumerita. Rovson inca isi mentinea pozitia de 'nelegiuit' al Casei Soimilor. " N-ai de ce sa-ti cer scuze, zau!"
Se intoarse sa ia scutul in mana si i-l arata Soimeanului. Incepu sa vorbeasca repede, incercand sa acopere cat mai multe ganduri pozibil.
" Uite, cred ca asta e momentul tau. Stiu acum cum sa vrajesc Oglinda ca sa ne arate o locatie cautata si sa o fac sa actioneze precum un portal, insa nu voi putea sa mentin vraja si sa-mi doresc ca Sean sa ajunga acolo in acelasi timp. Asa ca ultima sarcina iti revine tie. Sa-ti doresti ca Sean sa treaca prin portal si sa-i dai un sut bun ca sa scapam de el. James, crede-ma cand iti spun ca imi dau prea bine seama de potentialul tau. Daca e cineva care poate face asta, am toata increderea ca tu esti acela."
Pentru ca oricine poate fi erou daca i se da sansa. Iar James o merita pe a lui din plin. Ema lasa scutul de o parte si isi ridica bagheta, gandindu-se iar si iar la bucataria Casei Cumplite.
" Esti gata?"
The darkest hour is just before the dawn.
|
|
Messages In This Thread |
RE: The words that became reality - by Ema Snow - 01 Jan 2013, 18:33
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|