Thread Closed 
The words that became reality
01 Jan 2013, 18:33
  • Ema chicoti cand il auzi. Il privi amuzata, desi incerca sa para cat se poate de 'lovita'.
    " Glume proaste? Te-ai intalnit vreaodata macar cu Hawkeye?" intreba nedumerita. Rovson inca isi mentinea pozitia de 'nelegiuit' al Casei Soimilor. " N-ai de ce sa-ti cer scuze, zau!"
    Se intoarse sa ia scutul in mana si i-l arata Soimeanului. Incepu sa vorbeasca repede, incercand sa acopere cat mai multe ganduri pozibil.
    " Uite, cred ca asta e momentul tau. Stiu acum cum sa vrajesc Oglinda ca sa ne arate o locatie cautata si sa o fac sa actioneze precum un portal, insa nu voi putea sa mentin vraja si sa-mi doresc ca Sean sa ajunga acolo in acelasi timp. Asa ca ultima sarcina iti revine tie. Sa-ti doresti ca Sean sa treaca prin portal si sa-i dai un sut bun ca sa scapam de el. James, crede-ma cand iti spun ca imi dau prea bine seama de potentialul tau. Daca e cineva care poate face asta, am toata increderea ca tu esti acela."
    Pentru ca oricine poate fi erou daca i se da sansa. Iar James o merita pe a lui din plin. Ema lasa scutul de o parte si isi ridica bagheta, gandindu-se iar si iar la bucataria Casei Cumplite.
    " Esti gata?"

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
The words that became reality - by Ema Snow - 17 Dec 2012, 20:35
RE: The words that became reality - by Ema Snow - 01 Jan 2013, 18:33