|
02 Jan 2013, 00:02
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- O vazu inapoi in fotoliu si abia se abtinu sa nu se intinda sa o ajute. Asta trebuia sa fie calea ei. Felul ei. Mandria ei. Controlul ei. Asa ca se resemna sa se apropie mai mult de fotoliu.
Zambi usor si isi freca palmele, dornic sa se apuce de lucru. Abia atunci Fantine se intoarse spre el, iar cuvintele sale ii inghetara sangele in vene. O privi total aiurea pentru un moment lung, de parca nu intelesese ce-i spune. Cand in sfarsit cuvintele isi facura loc in mintea lui amortita...
" P-poftim? Dar Fantine! Ti-am jurat ca o sa te ajut pana la capat!"
Ii era rusine de tonul pe care il folosise, plin de mirare si de neincredere. Vocea sa fusese poate mai inalta cu o octava si jumatate decat normalul.
Nu-i venea sa creada ce aude. Fantine tocmai ii zisese ca nu-si avea locul in povestea asta. Era aberant! Desigur ca-si avea locul! Doar era prietenul ei. Prietenii se ajuta, indiferent de conditii. Iar Hawk vroia sa o ajute cum putea mai bine. Daca era nevoie de un sacrificiu, s-ar fi oferit fara ezitare. Asa ca incerca sa-si combine tacticile si sa o faca pe Fantine sa vada spre ce inainta.
" O sa ai nevoie de ajutor. Si o sa ai nevoie de cineva pe care te poti baza. Uite, stiu ca lucrurile au fost mai... tensionate, dar stii ca poti conta oricand pe mine. Uita-te in adancul tau, stii asta la fel de bine ca si mine. Haide, nu te mai prosti! Suntem impreuna in asta."
Daca nu mergea asa, atunci sa incerce si prin intimidare.
" Si apoi, eu stiu deja care este faza cu tatuajul si cunosc sistemul folosit de ei. Stiu cum sunt alese tintele. O sa ai nevoie de mine, nu de altii"
Ceva ii spunea ca nu avea sa functioneze. Dar nici ca se va lasa fara o lupta. Tonul lui deveni implorator, in ciuda vocii care-i ragusise.
" Trebuie sa mergem in asta! Si trebuie sa te ajut! Doar nu te astepti sa stau pe margine si sa nu fac nimic!"
Insa ceva se intampla, iar realizarea il lasa pe Hawkeye intr-un calm indolent. Realitatea inca nu-l prinsese din urma.
" Nu vrei sa te ajut"
Teoretic, era o intrebare, dar lui ii iesi ca o afirmatie.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|