A unexpected events
|
02 Jan 2013, 12:40
|||
|
|||
James privi cum fantomele se indreapta catre Peeves si se simtea putin usurat ca nu era el cel care trebuia sa il consoleze sau sa il ajute pe strigoi. Pana la urma Peeves nu il ajutase cu nimic niciodata, ci James nu credea ca trebuie sa fi recunoscator cuiva doar fiindca ti-a facut viata tie mai usoara decat celorlalti. Totusi o putea intelege putin pe Irene ca ii pare rau de fantoma, insa doar putin, fiindca era clar ca inca nu se intalnise cu Peeves intr-o zi buna de-a lui.
"Hai sa plecam de aici", propuse James, plictisit deja de camera asta sau de fantome. "Daca ai chef sa vezi camerele de la Hogwarts, am eu ceva incaperi mai interesante", continua baiatul un zambet aparandu-i pe chip. Se simti exasperat cand o fantoma il batu pe umar, semn ca trebuiau sa mai stea in aceea camera, "Um, James, Peeves zice ca vrea sa va vada numai pe tine si pe domnisoara", o fantoma ii zise. "Bine. Apropo, de unde stii cum ma cheama"? intreba James confuz. Fantoma ii zambi, cel putin soimeanul credea ca e un zambet. "Am metodele mele", si cu asta disparu din vederea baiatului. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|