|
02 Jan 2013, 20:49
(This post was last modified: 02 Jan 2013, 20:50 by Colin Hawkeye Rovson.)
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Hawk ridica usor din umeri.
" Daca nu-ti place, sunt sigur ca putem gasi si altceva. Íde? Isleen? Imi cer scuze, dar mi se parea ca Igreine seamana cel mai mult."
Si in plus, Igreine semana la pronuntie cu Igraine, iar asta era un nume cu greutate. Iar cum Hawkeye se vedea destul de strans de vechile povesti si legende ale Albionului, nu putea sa se abtina.
" Cailean mi-e numele, domnita. La dispozitia dumneavoastra" zambi el, facand o mica reverenta.
Isi dadu seama de numele pe care parintii lui i le atribuisera lui si fratelui sau, Freddie. Colin, varianta moderna pentru Cailean, insemna in celtica, galeza 'pui'. Ii veni sa roseasca, dar isi dadu seama ca, fiind primul nascut, era destul de logic. Freddie o ducea mai bine. El era 'sfatuitorul magic', 'conducatorul pasnic', mult mai maret decat 'puiul' de om. Pufni usor si o urma pe tanara Soimeanca.
Viata era in toi in sat. Femeile trebaluiau pe langa case, barbatii erau in continua miscare prin gradini, iar copiii se auzeau razand pretutindeni. Lucrul fierarului razbatea peste sat in ecouri domoale, iar in aer se simtea mirosul painii calde. Stomacul lui Hawk chirai. Zambi si o trase usor de maneca pe Irine, ducand-o spre o femeie ce statea pe langa casa.
" Ma scuzati" incepu Hawkeye, punandu-si un zambet politicos pe buze. " Ne puteti spune de unde am putea face rost de cate ceva de-ale gurii?"
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|