|
The words that became reality
|
06 Jan 2013, 20:12
|
|
Ema Snow
|
RP Posts: 2671
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 1911
Animal: Husky Siberian-Ariadne; bufnita alba-Artemait; Leopard de zapada-Toothless
Slujba: Barman la "La trei maturi"
|
|
- Ema incremeni si asculta actiunile din camera alaturata. Reveni la realitate abia cand il vazu pe James pe podea. Se grabi langa el, cautand in jur ceva mai solid cu care sa blocheze usa. Ceva rezistent, dar care nu ar produce mult zgomot cand era sa fie mutat.
" Fii serios. In ritmul asta nu o sa rezistam mult" murmura ea, incercand din rasputeri sa isi pastreze calmul. " Hai sa vedem ce avem la dispozitie... Poate ca daca le-am trimite o scrisoare, as putea profita de neatentia lor pentru a sterpeli baghetele. Desi, cm sunt baghetele mele, nu cred ca se considera furt. De indata ce le am, as zbura inapoi. Avem o sansa mai buna cu magia de partea noastra, James."
Verifica iar legatura precara pe care o realizase in jurul gleznei tanarului si se ridica, dandu-se cativa pasi inapoi. Mai sfasie o bucata de material, mai mica si mai subtire de data asta si i-o inmana baiatului, alaturi de o bucata veche de pergament. Il privi fix in ochi. Ultima oara cand facuse ceea ce urma sa faca, lucrurile nu iesisera prea roz. Inca nu isi putea explica de ce.
Ema isi inchise ochii si lasa caldura obisnita sa-si faca treaba. Cateva clipe mai tarziu, cand ii redeschise, il privi atenta pe James, urmarind reactia pe care o avea in privinta faptului ca a sa colega de casa se transformase intr-o bufnita alba.
The darkest hour is just before the dawn.
|
|
Messages In This Thread |
RE: The words that became reality - by Ema Snow - 06 Jan 2013, 20:12
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|