Thread Closed 
I'm mean and you can suck it
07 Jan 2013, 23:40
E ceva aproape fascinant, indiferent de sex, sa observi cum se schimba emotiile pe fata persoanei din fata ta; sa observi cum vorbele tale au efect asupra lor si cum trec de la o stare la alta ajungand invariabil la stralucirea aia de dorinta carnala pe care o cauta Eric in ochii fetei din fata lui.

Se trezi cu ceai pe fata. Mare rahat, nu era nici prima nici ultima oara, dar trebuia sa recunoasca ca de obicei era o bautura mai tare, pe care atunci cand si-o culegea de pe fata si din ochi si isi baga degetele in gura simtea macar niste piscaturi familiare pe limba. Acum se stramba la gustul de ceai slab, neindulcit si rece.

"Nici ceai nu esti in stare sa faci. Daca te-as lua ca sclava, n-ai sti sa faci nimic si singurul lucru de care ai fi buna ar fi sa stai cum te pun eu si sa gemi convingator - si asta cu antrenament. Asta e cel mai scarbos ceai pe care l-am baut vreodata."

Se ridica brusc si se uita in jos la ea. "Da, sunt un magar nenorocit, dar nu poti sa mai simti altceva decat buzele mele de acum incolo."

Facu doi pasi pana la ea, o lua de talie si o saruta apasat, lasandu-se pe spate putin, tinandu-i ceafa in mana si tragandu-i capul pe spate, ca sa poata sa-i mangaie limba cu a lui. Nu era delicat si ii placea cum se simtea in bratele lui. Poate ca ideea cu sclava (sexuala ca altceva, sufletul!) avea potential Ii dadu drumul si se sterse cu dosul palmei aproape delicat la gura. O privi in ochi.

"Nu o sa te mai sarute nimeni niciodata asa, iti promit."

[Image: tumblrm81iumpdyl1ra7fsf.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
I'm mean and you can suck it - by Eric Grimm - 16 Dec 2012, 01:16
RE: I'm mean and you can suck it - by Eric Grimm - 07 Jan 2013, 23:40