Thread Closed 
I'm mean and you can suck it
08 Jan 2013, 00:24
"Nu l-am facut eu..." reusi sa ma ingaime inainte sa se trezeasca sarutata de un barbat pe care aproape ca nu il cunostea si care se obosise sa o umileasca ultima jumatate de ora. Mintea ii se goli brusc de ganduri si parca privea toata scena din exterior, cu toate ca ii putea simti buzele apasate peste ale sale si mana in par.

Ii simti ultima replica ca o palma data cu dosul mainii peste fata. Saruturile din trecut, neexperimentate si cu gust de copilarie disparusera intr-o clipita, iar creierul parea sa ii fi plecat undeva departe. Ramase cateva momente protapita in picioare, cu toata lumea din local uitandu-se la ei ca la doi tampiti, uitand sa respire. Cand realiza intr-un final ce se intamplase isi lua geanta pe umar si aproapefugi din local, uitand sa plateasca.

Inaintea de a iesi, ii arunca totusi un "intr-o zi ai sa mi-o platesti", desi nu era sigura ca el o auzi, si sincer nu ii pasa. Intr-o zi avea sa i-o plateasca cu varf si indesat. Intr-o zi ii se va zvarcoli la picioare, nenorocitul.

Abia cand ajunse in strada isi dadu seama ca plangea.

[Image: leighrosecopy.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
I'm mean and you can suck it - by Eric Grimm - 16 Dec 2012, 01:16
RE: I'm mean and you can suck it - by Pearl Lancaster - 08 Jan 2013, 00:24